Min egen digitala minibokmässa 2020

Den stora Bokmässan ligger i år på webben, i form av olika föreläsningar och samtal. Jag deltar inte i denna, men vill ändå berätta lite om förlagets utgivning:


Senaste utgivningen 2020: E-boksversionen av Genom Skuggornas Dal (9-12 år.) 
Dag och Liv har haft samma mardröm om Skuggornas dal. Det visar sig att Livets pärlor har blivit stulna och att barnen är utvalda till att försöka återfinna dem. Men för att göra det måste de rida bort på sina ponnyer genom vildmarken ända till Skuggornas dal.

Fråga efter den på ditt bibliotek eller ladda hem den från tex https://www.bokus.com/bok/9789198458329/genom-skuggornas-dal/

En bok som sålt bra till biblioteken är Dryader och Demoner. En fantasybok för unga med både humor och spänning. Det lite speciella med Dryader och Demoner är att den består av flera sammanlänkade noveller som tillsammans bildar en helhet och en gemensam upplösning. 

Hör mig läsa ur den: Drömfångarna har blivit populär i skolorna. Den finns både som e-bok, ljudbok och pappersbok.Lyssna på den via tex Storytel https://www.storytel.com/se/sv/books/132440-Dr%C3%B6mf%C3%A5ngarna

Eller beställ den här: https://www.adlibris.com/se/bok/dromfangarna-9789177733560

Fler böcker hittar du i webbshoppen eller på nätet.

#ljudbok #boktips #bokmässa #barn #unga #Lonnebo #skola #bibliotek

Kommentarer