Pythia förlag

Den första sångenVandraren Pilgrim råkar befria den unge Sadok ur slaveriet. Motvilligt låter han pojken bli sin följeslagare på en episk och våldsam färd genom ett mytomspunnet land, där drömmar blir verklighet och sången är magi. Och där ingen kan undkomma sitt öde. 
"Rik, poetiskt mättad, levande och kraftfull gestaltning ... Mycket bra." BTJ nr 22 2023 Henric Ahlgren.
"Det här är en bok som jag tror att vuxna fantasyläsare lär älska!" 

Titel: Den första sången
ISBN: 9789198458343

Finns att köpa via #Adlibris #bokus mfl.
#Denförstasången #MattiasLonnebo #Fantasy #Svensk #2023 #BTJ #bibliotek


Karta över Korolion
Dryader och Demoner

Vi får möta magikern Sartek och dryaden Molnlätt; Krigarna Grang och den skönsjungande Varga; jägaren Triva och prinsessan Iba. Dessutom ansluter sig en ny medlem till äventyrarna, den unge Cadi. Deras samarbetsförmåga och mod prövas i fem sammanflätade actionfyllda och humoristiska äventyr:

Demonernas dal 
Det mystiska tornet
Ametisttronen 
De dödas ö 
Shioraths bok

262 sidor danskt band. 

Recension ur BTJ-häftet nr 4 2019: Samtliga berättelser är fulla av fantastiska detaljer, genomsyrade av ärlig godhet, men också strid med vapen, humoristiska anspelningar på såväl sagor som berättelser ur Bibeln. Helt strålande fantasyläsning! Mattias Lönnebo är präst och författare.Helhetsbetyg: 5. – Kerstin Hagstrand-Velicu.

Fler recensioner: 

Från mitt perspektiv kan jag bara se detta som en helt perfekt barn- och ungdomsbok. Så skynda på, tipsa kidsen i er närhet! Passar säkert att högläsa tillsammans med barn, eller läs den ändå för dig själv, ett bra sätt att fly en oroande verklighet för en stund även som vuxen, för att tina upp en smula om du känner dig frusen ända in i själen. Välgörande helt enkelt. Läs mer: Bokhyllan DRÖMFÅNGARNA 


Beskrivning: Nicola, Amanda och Teo ska på sommarkollo på Barnens Bästa Ö. Det är en fantastisk plats med ett eget hemligt tivoli. Men snart märker vännerna att det är något som inte stämmer. Ön är inte ofarlig och åkturerna har en egen vilja efter stängningsdags. Och vilka lås kan den mystiska guldnyckeln öppna?
Drömfångarna är ett roligt och spännande äventyr med både skratt och skrik. Som värsta berg-och-dalbanan! 

"Ännu en spännande, gladlynt rolig och fängslande barn- och ungdomsbok som får dig att koppla bort omvärlden för en stund." https://bloggbokhyllan.blogspot.com/2022/03/dromfangarna-mattias-lonnebo.html

"Boken är ytterligt spännande, man läser den i ett enda svep. Karaktärerna är tecknade med inlevelse, psykologisk skärpa och trovärdighet..." Hagstrand-Velicu för BTJ
Målgrupp 9-13 år. Fungerar bra som högläsningsbok. Köp den via Adlibris    BokusDrömfångarna har fått fina recensioner och stöds av

Rött kort

Av Viktor Kant

Med denna thriller tar Pythia förlag det första steget in på den kriminella banan. Vi garanterar att den här boken är något utöver det vanliga och kommer att lämna ett starkt intryck, en riktigt omskakande läsupplevelse.

Klicka här för att köpa Rött Kort till lägsta pris.

Förlaget startades 2011, drivs av Mattias Lönnebo och har som mål att ge ut böcker som är underhållande, tankeväckande och som ger en bestående läsupplevelse.
Böckerna finns tillgängliga på internet och i utvalda bokhandlar, och är producerade på miljövänliga tryckerier inom EU.
Titlarna är nu även tillgängliga digitalt via biblioteken, samt för skolorna genom ElibU. Återförsäljare beställer böcker via Bokinfo.se
Förlaget har flera gånger erhållit Kulturrådets stöd och gillande.
Förlaget kallas även Pythia Publishing.

Pythia Förlag tar inte emot manus från utomstående.

#Pythiaforlag  #mattiaslonnebo  #bocker #tonar #kulturradet #barn #litteratur #fantasy

Kommentarer

  1. Hej!
    Kommer "Genom Skuggornas dal" att ges ut igen?

    SvaraRadera
  2. Just nu finns den som e-bok och den kommer nog som ljudbok också. Men det är osäkert om den dyker upp som traditionell tryckt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar