Pythia förlagFörlaget startades 2011, drivs av Mattias Lönnebo och har som mål att ge ut böcker som är underhållande, tankeväckande och som ger en bestående läsupplevelse. 
Böckerna finns tillgängliga på internet och i utvalda bokhandlar, och är producerade på miljövänliga tryckerier inom EU. 
Titlarna är nu även tillgängliga digitalt via biblioteken, samt för skolorna genom ElibU. Återförsäljare beställer böcker via Bokinfo.se
Förlaget kallas även Pythia Publishing. 
Pythia Förlag tar inte emot manus från utomstående.


Pythia Förlag stöder:

.............................................................DRÖMFÅNGARNA 
Beskrivning: Nicola, Amanda och Teo ska på sommarkollo på Barnens Bästa Ö. Det är en fantastisk plats med ett eget hemligt tivoli. Men snart märker vännerna att det är något som inte stämmer. Ön är inte ofarlig och åkturerna har en egen vilja efter stängningsdags. Och vilka lås kan den mystiska guldnyckeln öppna?
Drömfångarna är ett roligt och spännande äventyr med både skratt och skrik. Som värsta berg-och-dalbanan! 

Målgrupp 9-13 år. Fungerar bra som högläsningsbok.

Här läser författaren upp de första kapitlen ur boken. Lyssna gärna!

Drömfångarna har fått fina recensioner och stöds av


"Boken är ytterligt spännande, man läser den i ett enda svep. Karaktärerna är tecknade med inlevelse, psykologisk skärpa och trovärdighet..." Hagstrand-Velicu för BTJKöp den via Adlibris    Bokus
(Längre ned på sidan finns den som e-bok)Pythia Förlag har haft sitt säljrekord till landets bibliotek och skolor med den här boken. Och det är kanske inte så underligt, för låntagarna gillar den verkligen. 
#Uppsala #bibliotek #Gottsunda #skolbibliotek #Stenhagen #skola #Vattholma #Eriksberg #böcker #boktips #lästips #Drömfångarna #mattiaslonneboRött kort

Av Viktor Kant

Med denna thriller tar Pythia förlag det första steget in på den kriminella banan. Vi garanterar att den här boken är något utöver det vanliga och kommer att lämna ett starkt intryck, en riktigt omskakande läsupplevelse.

Klicka här för att köpa Rött Kort till lägsta pris.
(Längre ned på sidan finns den som e-bok)

#Pythiaforlag  #mattiaslonnebo  #bocker #tonar #kulturradet #barn #litteratur #fantasy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar