Pythia förlagFörlaget startades 2011, drivs av Mattias Lönnebo och har som mål att ge ut böcker som är underhållande, tankeväckande och som ger en bestående läsupplevelse. 
Böckerna finns tillgängliga på internet och i utvalda bokhandlar, och är producerade på miljövänliga tryckerier inom EU. 
Titlarna är nu även tillgängliga digitalt via biblioteken, samt för skolorna genom ElibU. Återförsäljare beställer böcker via Bokinfo.se
Förlaget kallas även Pythia Publishing. 
Pythia Förlag tar inte emot manus från utomstående.


JULKAMPANJ! SE ERBJUDANDE LÄNGRE NER PÅ SIDAN!Förhandsboka Dryader och Demoner


Du har nu chansen att förhandsboka Mattias Lönnebos nya fantasybok Dryader och Demoner, som trycks under november 2018. Boken ges ut i små upplagor, så för att vara säker på att just du får ditt exemplar så är det säkrast att förhandsboka. Den officiella utgivningen är januari 2019, men du kan alltså få ditt personliga exemplar tidigare.

Vi får möta magikern Sartek och dryaden Molnlätt; Krigarna Grang och den skönsjungande Varga; jägaren Triva och prinsessan Iba. Dessutom ansluter sig en ny medlem till äventyrarna, den unge Cadi. Deras samarbetsförmåga och mod prövas i fem sammanflätade actionfyllda och humoristiska äventyr:

Demonernas dal 
Det mystiska tornet
Ametisttronen 
De dödas ö 
Shioraths bok

262 sidor danskt band. Lågt introduktionspris 160kr inklusive frakt inom Sverige.

Boka genom att skicka namn, postadress, mailadress,  antal exemplar samt texten. "Jag vill förhandsboka Dryader och Demoner". 
Du skickar till info@pythiaforlag.se

Vi raderar samtliga personuppgifter ur vår databas när vi levererat böckerna och tagit emot betalning för dem.Förhandsbokningen är bindande, men ingen betalning behöver ske förrän inför leveransen.  Förlaget har rätt att avbryta leveransen om boken inte har betalats eller om andra oförutsedda händelser inträffar.Pythia Förlag stöder:

.............................................................DRÖMFÅNGARNA 
Beskrivning: Nicola, Amanda och Teo ska på sommarkollo på Barnens Bästa Ö. Det är en fantastisk plats med ett eget hemligt tivoli. Men snart märker vännerna att det är något som inte stämmer. Ön är inte ofarlig och åkturerna har en egen vilja efter stängningsdags. Och vilka lås kan den mystiska guldnyckeln öppna?
Drömfångarna är ett roligt och spännande äventyr med både skratt och skrik. Som värsta berg-och-dalbanan! 

Målgrupp 9-13 år. Fungerar bra som högläsningsbok.

Här läser författaren upp de första kapitlen ur boken. Lyssna gärna!

Drömfångarna har fått fina recensioner och stöds av


"Boken är ytterligt spännande, man läser den i ett enda svep. Karaktärerna är tecknade med inlevelse, psykologisk skärpa och trovärdighet..." Hagstrand-Velicu för BTJKöp den via Adlibris    Bokus
(Längre ned på sidan finns den som e-bok)Pythia Förlag har haft sitt säljrekord till landets bibliotek och skolor med den här boken. Och det är kanske inte så underligt, för låntagarna gillar den verkligen. 
#Uppsala #bibliotek #Gottsunda #skolbibliotek #Stenhagen #skola #Vattholma #Eriksberg #böcker #boktips #lästips #Drömfångarna #mattiaslonneboRött kort

Av Viktor Kant

Med denna thriller tar Pythia förlag det första steget in på den kriminella banan. Vi garanterar att den här boken är något utöver det vanliga och kommer att lämna ett starkt intryck, en riktigt omskakande läsupplevelse.

Klicka här för att köpa Rött Kort till lägsta pris.
(Längre ned på sidan finns den som e-bok)

#Pythiaforlag  #mattiaslonnebo  #bocker #tonar #kulturradet #barn #litteratur #fantasy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar