Förlagsnyheter


Genom Skuggornas dal som e-bokDag och Liv har haft samma mardröm om Skuggornas dal. Det visar sig att Livets pärlor har blivit stulna och att barnen är utvalda till att försöka återfinna dem. Men för att göra det måste de rida bort på sina ponnyer genom vildmarken ända till Skuggornas dal.

Fråga efter den på ditt bibliotek eller ladda hem den från tex https://www.bokus.com/bok/9789198458329/genom-skuggornas-dal/Dryader och Demoner


"Feelgood" fantasy med trevlig eftersmak.

Ni som läst Amsalor och draken samt Kanariefågeln och fladdermusen kan se fram emot nya halsbrytande äventyr i Tabors värld. Och ni som inte har läst de andra böckerna i serien kan utan problem börja med att läsa denna helt fristående fantasybok. 
Vi får möta magikern Sartek och dryaden Molnlätt, krigaren Grang och den skönsjungande Varga, jägaren Triva och prinsessan Iba. Dessutom ansluter sig en ny medlem till gruppen, den unge Cadi. Deras samarbetsförmåga och mod prövas i fem sammanhängande actionfyllda äventyr:

Demonernas dal 
Det mystiska tornet
Ametisttronen 
De dödas ö 
Shioraths bok
Ionus stenar 

Helt strålande fantasyläsning! Helhetsbetyg: 5. – Kerstin Hagstrand-Velicu BTJ

#fantasy #mattiaslonnebo #boktips


Drömfångarna finns nu även som ljudbok utgiven av Storyside förlag. 

#Storytel #Nextory #Bookbeat Drömfångarna

Boken har nu fått ta emot utgivningsstöd från Kulturrådet, vilket känns hedrande. På så sätt kan ännu fler skolor och bibliotek få del av den.
Köp den via Adlibris    Bokus
Här läser jag upp de första kapitlen. Lyssna gärna!
Information för återförsäljare 

..................................................................................................

Rött kort

Av Viktor Kant

Med denna thriller tar Pythia förlag det första steget in på den kriminella banan. Vi garanterar att den här boken är något utöver det vanliga och kommer att lämna ett starkt intryck, en riktigt omskakande läsupplevelse.

Lars Marten, gymnasielärare i Uppsala med bakgrund från Försvarets tolkskola, erbjuds att vara ledare på ett sommarläger med ryska fotbollsknattar. Han lär känna den unge Dima och gör en fasansfull upptäckt. När Lars ingriper spårar situationen ur. Plötsligt står han oskyldigt anklagad för det värsta av alla brott, och en livsfarlig jakt inleds. Lars svägerska, polisen Johanna Meyer, riskerar långt mer än sin egen karriär när hon försöker rentvå honom och upptäcker en konspiration med förgreningar ända in i polishuset. 

Möt färgstarka karaktärer – som den prostituerade Sasha, pedofilen Vasilij, och den modiga Johanna Meyer. Gör en djupdykning i mörka vatten där alla normer upplösts, begären härskar och allt är till salu. Rött kort är en skakande och mycket spännande kriminalroman, inspirerad av en brutal verklighet.

Boken ställer sig helt på barnens sida mot samhällets svekfullhet, som en modern och otäckt relevant Oliver Twist.

                                                                                                                                                                               
“Jag är uppriktigt imponerad” FC

“Jag grips av Dimas öde och tänker att författaren är skicklig och modig som går så nära inpå sitt svåra ämne utan att trampa fel.” Lena Köster, kulturjournalist och författare


"Trovärdig och välskriven thriller" Bokusdessutom med koppling till Ryssland 

där en del av bokens explosiva, bitvis bedövande spännande handling utspelas. Givetvis får också Putin sig en och 

annan smäll. 
 BTJ nr 20 2015

"En actionfylld och spännande berättelse ..." Mohamed Omar 

"Gillar du kriminalromaner ska du definitivt kolla in Rött kort" Goodreads

"Den här boken är så bra att högsta omdöme inte räcker till. Det blir det dubbla." Uppsalanyheter
Länk till Adlibris och Bokus Som e-bok på Dito

Viktor Kant är en svensk författare med en gedigen utgivning under ett annat namn. Några böcker har även översatts till andra språk. Detta är hans explosiva och kontroversiella kriminaldebut.

Boken finns nu i lager och även som e-bok.    Adlibris     Bokus

Följ Viktor Kant på Facebook https://www.facebook.com/viktorkant2#deckare #thriller #fotboll  #pedofiler #svensk #rysk #barnhem #seriemord #pojkar

Kommentarer

  1. Hej!
    Gillade Rött Kort väldigt mycket. Jag har bloggat om den på http://sladdertackansbokhorna.blogspot.se/2015/11/rott-kort-viktor-kant-mattias-lonnebo.html

    Mvh
    Viola Kondracki

    SvaraRadera

Skicka en kommentar